Autorijles Woudrichem

Autorijles WoudrichemJe eerste autorijles in Woudrichem is een spannend moment. Dit moet natuurlijk gelijk vertrouwd en goed voelen, daarom begrijp ik als geen ander dat een proefles hiervoor handig is. Op het moment dat je 16,5 jaar bent, mag je hiermee beginnen. Ook mag je dan gelijk je theorie-examen gaan halen. Zo kun je dus als je 17 jaar bent al praktijkexamen gaan doen.

Ik bied een gratis proefles aan zodat je kennis met het autorijden en Verdoorn Verkeersopleidingen maakt. Zo kun je ervaren of dit jouw rijschool wordt waar jij je rijbewijs wilt gaan halen. Hierbij geef ik je een beeld hoe de lessen eruit gaan zien en hoe ze ingevuld worden. Als je de keuze hebt gemaakt om bij mij autorijles te volgen in Woudrichem kun je beslissen of je losse lessen of een pakket aanschaft. De pakketten bestaan uit 20, 30 of 40 lessen met daarbij een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Tot slot bied ik ook een instappakket aan waarbij geen examens inbegrepen zijn. Ook heb ik regelmatig leuke acties. Hou daarom deze pagina goed in de gaten zodat je nooit te veel betaalt!

Over Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen

Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen is een kleine rijschool in de regio van Werkendam. Door bij een kleinere rijschool autorijles in Woudrichem te gaan volgen, mag je persoonlijke aandacht verwachten. Zo kijk ik hoe je rijdt en wat de aandachtspunten zijn die ik tijdens het lessen aan bod ga brengen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over autorijles bij Verdoorn Verkeersopleidingen in Woudrichem? Neem dan contact met mij op! Dit kun je doen door te bellen naar 06-40598897, te e-mailen naar info@autorijschoolverdoorn.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier het privacybeleid (*)