Rijlessen bij Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen

Let op! Door de snelle doorstroming van de geslaagde leerlingen is er op dit moment een korte wachtlijst. Schrijf je dus snel in en start op korte termijn met lessen!

Ben jij 16,5 jaar? Dan mag je al beginnen met autorijlessen! Ook mag je vanaf dat moment je theorie-examen gaan halen. Zo kun je als je 17 jaar wordt al je praktijkexamen gaan doen. Natuurlijk mag je pas zelfstandig gaan rijden vanaf het moment dat je 18 jaar bent, maar tot die tijd kun je onder begeleiding al veel ervaring opdoen. Wanneer je ervoor kiest om je rijlessen bij Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen te gaan volgen, heb je de keuze uit losse lessen, het instappakket of een compleet pakket inclusief tussentijdse toets bij het CBR en examen bij het CBR.

Naast de losse lessen is er dus ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie pakketten, namelijk klein, midden en groot. Bij alle drie de pakketten zitten de tussentijdse toets en het praktijkexamen inbegrepen. Het kleine pakket bestaat uit 20 lessen, het middenpakket uit 30 lessen en het grootpakket uit 40 lessen van 50 minuten.

Liever eerst een gratis proefles?

Wil je eerst liever een gratis proefles voordat je een de keuze maakt om een pakket aan te schaffen? Ook dat is mogelijk bij Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen. Wanneer je een gratis proefles hebt aangevraagd, ga je eerst kennismaken met mij als jouw vaste instructeur en de auto waarin je gaat lessen. Ook kun je meteen ervaren op welke manier er les gegeven wordt en krijg je meer inzicht in de stapsgewijze methode van het leren autorijden. Door op deze wijze les te geven, versnel je je vaardigheden en kunde. Tijdens deze proefles bespreken we tevens op welke dagen jij het liefst zou willen lessen.

Lessen met modern lescamera systeem

Tijdens de lessen maak ik gebruik van een modern rijlescamera systeem welke speciaal ontwikkeld is voor de rijschool branche. Met dit systeem kan ik samen met jou, gebeurtenissen terug kijken en daar extra aandacht aan geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op of vraag een proefles aan!