Autorijschool in Altena

Autorijschool AltenaBen je 16,5 jaar en wil je beginnen met lessen? Dan is natuurlijk de vraag waar je dit gaat doen. Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen is de ideale autorijschool voor jou in Almkerk! Ik ben namelijk een kleine rijschool in de regio van Werkendam. Hierdoor staat persoonlijke aandacht bij mij centraal. Op deze manier weet ik precies welke aandachtspunten aan bod moeten komen om jou je rijbewijs te laten halen.

De mogelijkheden

Als je bij mij autorijlessen gaat volgen kun je zelf de keuze maken hoe vaak je wilt lessen. Je kunt dus kiezen of je iedere week één keer wilt rijden of vaker. Hierdoor is het mogelijk om je rijbewijs sneller te halen. Allereerst kun je een gratis proefles bij mij doen zodat we kennis kunnen maken. Ik zal je dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden die ik als autorijschool in Almkerk aanbiedt. Daarnaast geef ik je inzicht over hoe de lessen eruit gaan zien en hoe we ze gaan invullen. Als de proefles goed bevallen is dan heb je de mogelijkheid om losse lessen of een van de pakketten aan te schaffen. Bij het kiezen van een van de pakketten, krijg je ruime korting en zitten je tussentijdse toets en praktijkexamen er ook nog bij.

Het aanbod

Omdat ik regelmatig leuke acties heb, is het belangrijk om de actie pagina goed in de gaten te houden. Staat er op dat moment niks op? Dan kun je verder kijken op de pagina pakketten. Hier bied ik diverse pakketten inclusief een tussentijdse toets en praktijkexamen aan met leuke kortingen. Als autorijschool in Almkerk helpt Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen jou graag op een leuke en leerzame manier aan je autorijbewijs.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over Verdoorn Verkeersopleidingen als autorijschool in Altena? Neem dan contact met me op! Dit kun je doen door te bellen naar 06-40598897, te e-mailen naar info@autorijschoolverdoorn.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier het privacybeleid (*)