Rijlessen in Werkendam

Rijlessen WerkendamWil je gaan beginnen met rijlessen in Werkendam maar weet je niet bij welke rijschool je dit wilt gaan doen? Dan is het mogelijk om een gratis proefles bij Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen aan te vragen. Zo kun je kennis maken met het autorijden en met mijn rijschool. Tijdens deze proefles kijk ik naar je rijvaardigheden en leg ik je precies uit wat je tijdens de les kunt verwachten. Achteraf kun jij voor jezelf de keuze maken of dit jouw rijschool wordt.

Door middel van de nodige rijlessen in Werkendam zorg ik ervoor dat jij je rijbewijs gaat halen. Doordat ik een kleine rijschool in de regio van Werkendam ben staat persoonlijke aandacht bij mij centraal. Ik weet precies waar ik op moet letten zodat je over alle nodige vaardigheden beschikt om je rijbewijs te halen. Professionele rijlessen waarbij de leerling centraal staat is dan ook mijn uitgangspunt.

Pakketten

Als je besloten hebt om bij mij rijlessen in Werkendam te gaan volgen bied ik je verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze om losse lessen te volgen of een compleet voordeelpakket aan te schaffen. Dit houdt 20, 30 of 40 lessen in met daarbij een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Een tussentijdse toets is een proefexamen bij het CBR. De toets ziet er hetzelfde uit als het praktijkexamen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Ook krijg je tips en adviezen mee van een examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor vrijstelling krijgen voor je echte rijexamen. Tot slot heb ik ook een instappakket waarbij geen examens inbegrepen zijn. Bij aanschaf van deze pakketten krijg je mooie kortingen die op kunnen lopen tot wel €103,-.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over rijlessen bij Verdoorn Verkeersopleidingen in Werkendam? Neem dan contact met ons op! Dit kun je doen door te bellen naar 06-40598897, te e-mailen naar info@autorijschoolverdoorn.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier het privacybeleid (*)