Rijschool in Werkendam

Rijschool WerkendamBen je op zoek naar een professionele rijschool in Werkendam? Dan ben je bij Verdoorn Verkeersopleidingen aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jij je rijbewijs gaat halen!

Over Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen

Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen is een kleine rijschool in de regio van Werkendam. Door bij een kleinere rijschool in Werkendam te gaan lessen, mag je persoonlijke aandacht verwachten. Zo kan ik precies aangeven wat de aandachtspunten zijn en op welke wijze ik die tijdens het lessen aan bod gaan brengen.

Allereerst is het mogelijk om een proefles aan te vragen om te kijken of ik als rijschool in Werkendam bij jou pas. Zo kunnen we kennis maken en kijk ik naar je rijvaardigheden en kun jij ervaren of dit jouw rijschool wordt. Daarnaast geef ik een beeld van hoe de lessen eruit gaan zien en hoe we die gaan invullen. Als dit goed bevallen is kun je ervoor kiezen om een pakket aan te schaffen of losse lessen te nemen. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen. Een voordeel bij de pakketten is dat je korting krijgt en de tussentijdse toets en het praktijkexamen erbij inbegrepen zitten.

Het aanbod

Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen heeft regelmatig leuke acties. Houd de pagina goed in de gaten zodat je nooit te veel betaalt voor je autorijlessen. Heb ik geen bijzondere acties? Dan kan je kijken op de pagina pakketten. Hier bied ik diverse pakketten inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen aan met leuke kortingen. Ik help jou graag op een leuke en leerzame manier aan je autorijbewijs.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over Verdoorn Verkeersopleidingen als rijschool in Werkendam? Neem dan contact met ons op! Dit kun je doen door te bellen naar 06-40598897, te e-mailen naar info@autorijschoolverdoorn.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier het privacybeleid (*)