Verkeersschool Altena

Rijschool AltenaKun je niet wachten om eindelijk zelf achter het stuur te kruipen en met je rijbewijs op zak de weg op te gaan? Dan help ik, als professionele verkeersschool in Altenaje graag verder! Tijdens een gratis proefles laat ik je kennis maken met mij als vaste instructeur en kun je meteen ervaren hoe het is om in een veilige en moderne auto les te krijgen. Ik verzorg de lessen in voor jou bekende plaatsen.

Als je bij mij autorijlessen gaat volgen kun je zelf de keuze maken hoe vaak je wilt lessen. Je kunt dus kiezen of je iedere week één keer of vaker wilt rijden. Hierdoor is het mogelijk om je rijbewijs sneller te halen. Stap voor stap wordt je voorbereid voor het zelfstandig besturen van een auto door Verkeersschool Verdoorn in Altena.

Het aanbod

Omdat ik regelmatig leuke acties hebben, is het belangrijk om de actie pagina goed in de gaten te houden. Staat er op dat moment niks op? Dan kun je verder kijken op de pagina pakketten. Hier bied ik drie soorten pakketten inclusief een tussentijdse toets en praktijkexamen aan met leuke kortingen. Dit zijn een klein, midden en groot pakket, deze bestaan uit 20, 30 of 40 lessen met daarbij een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Tot slot heb ik ook een instappakket waarbij geen examens inbegrepen zijn. Bij aanschaf van deze pakketten krijg je mooie kortingen die op kunnen lopen tot wel €103,-. Als verkeersschool in Altena helpt Matthijs Verdoorn Verkeersopleidingen jou graag op een leuke en leerzame manier aan je autorijbewijs.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over autorijles bij Verdoorn Verkeersopleidingen in Altena? Neem dan contact met ons op! Dit kun je doen door te bellen naar 06-40598897, te e-mailen naar info@autorijschoolverdoorn.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier het privacybeleid (*)